Hi Joshua,

Thanks.  The port script was the correct one.  I think I re-configured and 
built v2.4.3 over a previous v2.4.2 build but I can't confirm.  I cleaned the 
HEAD and rebuilt and the result is as expected.

I noticed in the documentation that "2.2.3 git install" instructs to make 
distclean after the build, while "2.2.4 Install multiple MacPorts Copies" does 
not.  Perhaps amending the documentation may help others not to stumble on this 
one, even if the blame is to be attributed to the user in this case.  I'll send 
a PR for that one.

Cheers,
-- 
Enrico

> On 11 Apr 2018, at 14:17, Joshua Root <j...@macports.org> wrote:
> 
> On 2018-4-11 18:52 , Enrico Maria Crisostomo wrote:
>> Hi,
>> 
>> I've just created a new installation of macports-base from tag v2.4.3 
>> following the instructions in the documentation (basically git checkout 
>> v2.4.3, ./configure ..., make and make install) and I've just noticed that 
>> `port` reports 2.4.2:
>> 
>>    % which port
>>    /opt/macports-2.4.3/bin/port
>>    % port version
>>    Version: 2.4.2
>> 
>> I built from:
>> 
>>    % git rev-parse HEAD
>>    a393413460aae5ac9749b994681381087089cdb5
>> 
>> which appears to be the correct v2.4.3:
>> 
>>    * commit a393413460aae5ac9749b994681381087089cdb5 (HEAD, tag: v2.4.3, 
>> upstream/release-2.4)
>>    | Author: Joshua Root <j...@macports.org>
>>    | Date:   Wed Apr 11 10:23:40 2018 +1000
>>    |
>>    |     Bump branch version to 2.4.3
>> 
>> Am I missing something obvious or it this a typo?
> 
> I'm not sure how that happened for you. Browsing the tag on GitHub, it
> says 2.4.3 in the appropriate places.
> 
> <https://github.com/macports/macports-base/blob/v2.4.3/config/macports_version>
> <https://github.com/macports/macports-base/blob/v2.4.3/configure#L2790>
> 
> Are you sure your shell didn't cache the location of port? Check with
> 'type port'. (Using 'which' tells you where it would be found if you
> cleared the cache.)
> 
> - Josh

Reply via email to