Tested and similar to bug 1298177. Marking as invalid

** Changed in: mahara
       Status: New => Invalid

-- 
You received this bug notification because you are a member of Mahara
Contributors, which is subscribed to Mahara.
Matching subscriptions: Subscription for all Mahara Contributors -- please ask 
on #mahara-dev or mahara.org forum before editing or unsubscribing it!
https://bugs.launchpad.net/bugs/1290638

Title:
  iOS 7.1 + Mahara + Youtube load issue

Status in Mahara:
  Invalid

Bug description:
  Hi, This scenario comprises of
  6 videos from youtube embedded using the external media block
  1 mahara page
  iOS 7.1 (Safari and Chrome tested with same results)
  Mahara 1.8.1

  On the iPad using iOS 7.1 user clicks to play video, video buffers and
  then plays audio but not video. In another test the video played back
  but clicking another video resulted in endless buffering icon. Then
  clicking another video resulted in audio but no video again.

  Video playback worked fine on Mac OSX, Android tablet, etc, seems iOS
  specific.

  We switched to text boxes with one youtube video embedded per text
  box, this seemed to improve things a bit but the audio/not video
  issues persisted.

  Thanks.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/mahara/+bug/1290638/+subscriptions

_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~mahara-contributors
Post to     : mahara-contributors@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~mahara-contributors
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to