Jean-Philippe GIOLA wrote:
>
>In the mailman mbox archives, there is sometimes a "References" field 
>for mails.
>Why does this field not present for all mails ???
>when I say "present", I mean "present" for all answer to mails.
>I understand very weel that the first mail of a new thread can't have a 
>reference field.

References: and In-Reply-To: headers are optional and are added to a
reply by the sender's MUA. Any particular MUA will add one, the other,
both or neither, although RFC 2822 says

   Though optional, every message SHOULD have a "Message-ID:" field.
   Furthermore, reply messages SHOULD have "In-Reply-To:" and
   "References:" fields as appropriate, as described below.

(section 3.6.4).

--
Mark Sapiro <[EMAIL PROTECTED]>       The highway is for gamblers,
San Francisco Bay Area, California    better use your sense - B. Dylan

------------------------------------------------------
Mailman-Users mailing list
[email protected]
http://mail.python.org/mailman/listinfo/mailman-users
Mailman FAQ: http://www.python.org/cgi-bin/faqw-mm.py
Searchable Archives: http://www.mail-archive.com/mailman-users%40python.org/
Unsubscribe: 
http://mail.python.org/mailman/options/mailman-users/archive%40jab.org

Security Policy: 
http://www.python.org/cgi-bin/faqw-mm.py?req=show&amp;file=faq01.027.htp

Reply via email to