Hello.

I am trying an image based on morty (2.2) fsl communty BSP on sabre-ai board, 
and see the lsusb -99 error.


Any suggestion/comment on which part of the configuration I should be look into!
(I already googl'ed and found some old questions/answers on libusb -99 errors, 
but I could not figure out if they are just the same as my case or not.)


My issue is that SB is not working (lsusb gives me error), as below.

I checked and make sure CONFIG_USB_EHCI_HCD/CONFIG_USB_XHCI_HCD are there.


>root@imx6qsabreauto:~# export LIBUSB_DEBUG=9
>root@imx6qsabreauto:~# lsusb -v
>libusb: debug [libusb_init] created default context
>libusb: debug [libusb_init] libusb v1.0.20.11004
>libusb: error [op_init] could not find usbfs
>unable to initialize libusb: -99


I am also seeing errors like below in journalctl log, but I am not sure what 
they mean.

>Jun 28 12:02:02 imx6qsabreauto kernel[313]: hdm_usb: hdm_usb_init()
>Jun 28 12:02:02 imx6qsabreauto kernel[313]: usbcore: registered new interface 
>driver hdm_usb
>Jun 28 12:02:02 imx6qsabreauto kernel[313]: usbcore: registered new interface 
>driver k2l-mocca
>Jun 28 12:02:02 imx6qsabreauto kernel[313]: imx_usb 2184000.usb: Can't 
>register ci_hdrc platform device, err=-517
>Jun 28 12:02:02 imx6qsabreauto kernel[313]: imx_usb 2184200.usb: Can't 
>register ci_hdrc platform device, err=-517
>...

-- 
_______________________________________________
meta-freescale mailing list
meta-freescale@yoctoproject.org
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/meta-freescale

Reply via email to