Νασυμπληρώσω πως είναι η μόνη ίσος εφαρμογή που το VoiceOver διαβάζει τέλεια τα αυτοκόλλητα!!!

On 17/4/2017 12:22 μμ, Στέλιος Πλάτσης wrote:
Σας παρουσιάζουμε το Google Allo, μια έξυπνη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σας βοηθά να πείτε και να κάνετε περισσότερα. Εκφραστείτε καλύτερα με αυτοκόλλητα, τη λειτουργία Έξυπνη απάντηση, καθώς και emoji και κείμενο ΜΕΓΑΛΟΥ μεγέθους. Το Allo περιλαμβάνει επίσης τον Βοηθό Google.


Έξυπνη απάντηση
Απαντήστε σε μηνύματα, χωρίς να πληκτρολογήσετε ούτε μια λέξη. Η Έξυπνη απάντηση μαθαίνει από εσάς με την πάροδο του χρόνου και προτείνει απαντήσεις σε κείμενα και φωτογραφίες στο δικό σας στυλ.

Γραφή
Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας προσθέτοντας κείμενο ή τα δικά σας σκίτσα στις φωτογραφίες που στέλνετε.

Φωνητικό μήνυμα
Στείλτε φωνητικά μηνύματα με άριστη ποιότητα ήχου.

Αυτοκόλλητο
Πείτε τα όλα με το ιδανικό αυτοκόλλητο. Τα αυτοκόλλητα που θα βρείτε στο Google Allo έχουν σχεδιαστεί από ανεξάρτητους καλλιτέχνες και ατελιέ από όλο τον κόσμο.

Φωνάξτε ή ψιθυρίστε
Δεν υπάρχει λόγος να πληκτρολογείτε ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να εντυπώσετε το μήνυμά σας στους συνομιλητές σας. Πείτε το φωναχτά ή χαμηλόφωνα, αλλάζοντας το μέγεθος του κειμένου σας, σύροντας απλώς το δάχτυλό σας με μια γρήγορη κίνηση.

Γνωρίστε τον δικό σας Βοηθό Google
Το Google Allo σάς φέρνει τον Βοηθό Google. Βρείτε κοντινά εστιατόρια, μοιραστείτε βιντεάκια και πάρτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, στο πλαίσιο της συζήτησης με τους φίλους σας. Προσθέστε @google στην ομαδική σας συνομιλία ή συζητήστε σε διμερή συζήτηση με τον Βοηθό σας. Είναι το δικό σας προσωπικό Google, πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει.

Κατάσταση ανώνυμης λειτουργίας
Στείλτε μηνύματα με κρυπτογράφηση τύπου end-to-end (από χρήστη σε χρήστη), χρησιμοποιήστε απόρρητες ειδοποιήσεις για να διατηρήσετε πιο διακριτικές τις συζητήσεις σας και ελέγξτε τη διάρκεια ζωής των μηνυμάτων σας, με δυνατότητα για συζητήσεις με ημερομηνία λήξης.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές, και είναι πλήρως προσβάσιμη, και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. <https://g.co/getallo>


_______________________________________________
Mirasou mailing list
Mirasou@playfm.gr
http://lists.playfm.gr/mailman/listinfo/mirasou

_______________________________________________
Mirasou mailing list
Mirasou@playfm.gr
http://lists.playfm.gr/mailman/listinfo/mirasou

Απαντηση