Hello thee, im trying to connect my TV to Thinkpad x220 via displayport - hdmi, 
but sound is only working on notebook not on TV.
I tried some tricks from audio faq from site but no result. Problem is i have  
kinda low knowledge in audio related stuff in OpenBSD, cuz audio just works 
fine from the box on my laptop itself.

# dmesg | grep audio
audio0 at azalia0

#############

# audioctl
name=azalia0
mode=
pause=1
active=0
nblks=16
blksz=480
rate=48000
encoding=s16le
play.channels=2
play.bytes=0
play.errors=0
record.channels=2
record.bytes=0
record.errors=0

###############
# mixerctl
inputs.dac-2:3_mute=off
inputs.dac-2:3=189,189
inputs.dac-0:1_mute=off
inputs.dac-0:1=189,189
inputs.beep=108
record.adc-2:3_source=mic3
record.adc-2:3_mute=off
record.adc-2:3=126,126
record.adc-0:1_source=sel
record.adc-0:1_mute=off
record.adc-0:1=126,126
record.adc-4:5_source=sel
record.adc-4:5_mute=off
record.adc-4:5=126,126
inputs.sel_source=mic
outputs.sel=126,126
inputs.sel2_source=mic
outputs.sel2=126,126
outputs.hp_source=dac-0:1
outputs.hp_boost=off
outputs.mic_dir=input-vr80
outputs.mic2_source=dac-2:3
outputs.mic2_dir=input-vr80
outputs.mic2_eapd=on
outputs.hp2_source=dac-0:1
outputs.spkr_source=dac-2:3
inputs.mic3=126,126
inputs.mix_source=dac-2:3,dac-0:1
inputs.mix_dac-2:3=126,126
inputs.mix_dac-0:1=126,126
outputs.hp_sense=unplugged
outputs.mic_sense=unplugged
outputs.mic2_sense=unplugged
outputs.hp2_sense=unplugged
outputs.spkr_muters=hp,mic2,hp2
outputs.master=190,190
outputs.master.mute=off
outputs.master.slaves=dac-2:3,dac-0:1
record.volume=126,126
record.volume.mute=off
record.volume.slaves=adc-2:3,adc-0:1,adc-4:5
record.enable=sysctl

Will appreciate any tip
Regards

Sent with [ProtonMail](https://protonmail.com) Secure Email.

Reply via email to