Hi,

Once again thank you for the help. I was successful I building it but, only 
after changing the solution properties such that those projects do not build. 
As of now, it is fine for me if those projects are not built.

-Vishnu

Sent from Mail<https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986> for Windows 10

From: Katelyn Gadd<mailto:katelyn.g...@microsoft.com>
Sent: Friday, February 2, 2018 3:28 AM
To: Vishnu Kalapur<mailto:vishnuk.2...@gmail.com>
Cc: mono-devel-list@lists.dot.net<mailto:mono-devel-list@lists.dot.net>
Subject: RE: [Mono-dev] Unable to Build Mono

I’m not certain what could be wrong with the apigen build step – there is no 
error output – but the culevel failures are because culevel.exe was not built. 
You should check to see whether it isn’t being compiled for some reason. It 
should be in the .sln file for all the assemblies.

-kg

From: Vishnu Kalapur [mailto:vishnuk.2...@gmail.com]
Sent: Thursday, February 1, 2018 17:53
To: Katelyn Gadd <katelyn.g...@microsoft.com>
Cc: mono-devel-list@lists.dot.net
Subject: RE: [Mono-dev] Unable to Build Mono

Hi Katelyn,

Thank you for the help. I have attached the stdout from the failed build 
commands in the text file. I have already built the mono using cygwin and added 
the mono in path as well.

Regards,
Vishnu
Sent from 
Mail<https://na01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fgo.microsoft.com%2Ffwlink%2F%3FLinkId%3D550986&data=02%7C01%7CKatelyn.Gadd%40microsoft.com%7Ce3c018adcab645b269da08d569dfbad4%7Cee3303d7fb734b0c8589bcd847f1c277%7C1%7C0%7C636531331992208806&sdata=14kVN1nJYrd5yIS%2FA5dGK%2Bby9QCcUYov6V%2FS3fBYreg%3D&reserved=0>
 for Windows 10

From: Katelyn Gadd<mailto:katelyn.g...@microsoft.com>
Sent: Thursday, February 1, 2018 10:03 PM
To: vishnuk.2...@gmail.com<mailto:vishnuk.2...@gmail.com>
Cc: mono-devel-list@lists.dot.net<mailto:mono-devel-list@lists.dot.net>
Subject: RE: [Mono-dev] Unable to Build Mono

Hi Vishnu,

Can you provide the stdout from those failed build commands? If you go to the 
Output tab in VS2017 and select ‘show output from: build’ the stdout will be 
near where the failed build step is.

If you’ve already built mono successfully using Cygwin, my guess is that mono 
is not being located to run those commands (due to not being in PATH) but I’m 
surprised that the exit code is different between culevel and Apigen.

Another option is to change the project settings for Apigen so that it builds 
in a .net framework compatible way, and change the build steps to run it 
directly – but that shouldn’t be necessary if you have a mono.exe.

-kg



_______________________________________________
Mono-devel-list mailing list
Mono-devel-list@lists.dot.net
http://lists.dot.net/mailman/listinfo/mono-devel-list

Reply via email to