[ 
https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-1505?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
 ]

Gintas Grigelionis updated IVY-1505:
------------------------------------
    Description: 
Hi,

When I added hbase-client as a dependency like as:
{panel}
{code}
 <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-client" rev="0.98.8-hadoop2" 
conf="*->default">
{code}
{panel}

Ivy does not correctly map some dependencies of hbase-client. hbase-common and 
hbase-annotation should be in compile scope. In Ivy resolve xml they look like:
{panel:title= 
~/.ivy2/cache/org.apache.hbase/hbase-client/ivy-0.98.8-hadoop2.xml}
{code}
<dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
<dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
        <artifact name="hbase-annotations" type="test-jar" ext="jar" conf="" 
m:classifier="tests"/>
</dependency>
<dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" rev="0.98.8-hadoop2" 
force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
<dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" rev="0.98.8-hadoop2" 
force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
        <artifact name="hbase-common" type="test-jar" ext="jar" conf="" 
m:classifier="tests"/>
</dependency>
{code}
{panel}
I think this a bug. Can you help me how can i fix it ?

  was:
Hi,

When I added hbase-client as a dependecy like as:
{panel}
 <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-client" rev="0.98.8-hadoop2" 
conf="*->default">
{panel}

Ivy does not correctly map some dependencies of hbase-client. hbase-common and 
hbase-annotation should be in compile scope. In Ivy resolve xml they look like:
{panel:title= 
~/.ivy2/cache/org.apache.hbase/hbase-client/ivy-0.98.8-hadoop2.xml}
                <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
                <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
                        <artifact name="hbase-annotations" type="test-jar" 
ext="jar" conf="" m:classifier="tests"/>
                </dependency>
                <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
                <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" 
rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
                        <artifact name="hbase-common" type="test-jar" ext="jar" 
conf="" m:classifier="tests"/>
                </dependency>
{panel}
I think this a bug. Can you help me how can i fix it ?


> Ivy can not correctly resolve hbase-client pom
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: IVY-1505
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/IVY-1505
>             Project: Ivy
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.3.0
>            Reporter: Talat UYARER
>            Priority: Major
>
> Hi,
> When I added hbase-client as a dependency like as:
> {panel}
> {code}
>  <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-client" rev="0.98.8-hadoop2" 
> conf="*->default">
> {code}
> {panel}
> Ivy does not correctly map some dependencies of hbase-client. hbase-common 
> and hbase-annotation should be in compile scope. In Ivy resolve xml they look 
> like:
> {panel:title= 
> ~/.ivy2/cache/org.apache.hbase/hbase-client/ivy-0.98.8-hadoop2.xml}
> {code}
> <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
> rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
> <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-annotations" 
> rev="0.98.8-hadoop2" force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
>         <artifact name="hbase-annotations" type="test-jar" ext="jar" conf="" 
> m:classifier="tests"/>
> </dependency>
> <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" rev="0.98.8-hadoop2" 
> force="true" conf="test->runtime(*),master(*)"/>
> <dependency org="org.apache.hbase" name="hbase-common" rev="0.98.8-hadoop2" 
> force="true" conf="test->runtime(*),master(*)">
>         <artifact name="hbase-common" type="test-jar" ext="jar" conf="" 
> m:classifier="tests"/>
> </dependency>
> {code}
> {panel}
> I think this a bug. Can you help me how can i fix it ?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Reply via email to