Hello,

While compiling NS2 - 2.28 does not give any error, but when I use antsense
under tcl as protocol it stops with the following error.

INITIALIZE THE LIST xListHead

    (_o17 cmd line 1)
    invoked from within
"_o17 cmd if-queue _o20"
    invoked from within
"catch "$self cmd $args" ret"
    invoked from within
"if [catch "$self cmd $args" ret] {
set cls [$self info class]
global errorInfo
set savedInfo $errorInfo
error "error when calling class $cls: $args" $..."
    (procedure "_o17" line 2)
    (SplitObject unknown line 2)
    invoked from within
"$agent if-queue [$self set ifq_(0)]   "
    (procedure "_o14" line 24)
    (Node/MobileNode add-target line 24)
    invoked from within
"$self add-target $agent $port"
    (procedure "_o14" line 15)
    (Node attach line 15)
    invoked from within
"$node attach $ragent [Node set rtagent_port_]"
    (procedure "_o3" line 71)
    (Simulator create-wireless-node line 71)
    invoked from within
"_o3 create-wireless-node"
    ("eval" body line 1)
    invoked from within
"eval $self create-wireless-node $args"
    (procedure "_o3" line 14)
    (Simulator node line 14)
    invoked from within
"$ns_ node"
    ("for" body line 2)
    invoked from within
"for {set i 0} {$i < $val(nn) } {incr i} {
        set node_($i) [$ns_ node]
#       $node_($i) random-motion 0              ;# disable random motion
}"
    (file "wpan_demo1.tcl" line 109)

I'll be grateful and thankful if can help me.

Regards,

Kashif Saleem

Reply via email to