Thanks a lot Peter

shenchen

On Sun, Nov 29, 2009 at 12:36 AM, Peter Münster <pmli...@free.fr> wrote:

> On Wed, Nov 11 2009, Bernhard Rosensteiner wrote:
> >
> > \definereferenceformat[fig][left=(, right=), label=reffigure,
> text={figure}]
> >
> > produces no output of text (in this case "figure") when i do
> > \fig[something]. Is this a bug in mkiv? I use luatex 0.44
>
> A workaround:
>
> \definereferenceformat[fig][left=(, right=), label=reffigure]
> \setuplabeltext[en][reffigure=figure]
> \starttext
> \placefigure[][something]{bla}{bla}
> \fig[something]
> \stoptext
>
> Cheers, Peter
>
> --
> Contact information: http://pmrb.free.fr/contact/
>
>
> ___________________________________________________________________________________
> If your question is of interest to others as well, please add an entry to
> the Wiki!
>
> maillist : ntg-context@ntg.nl /
> http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
> webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
> archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
> wiki     : http://contextgarden.net
>
> ___________________________________________________________________________________
>
___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to