The following code produces strange result with Mark II (Mark IV is
allright):

The Text on the first page after the \startoverprint is not visible in
Acrobat (Reader).  Poppler is okay.

Best regards,
 olli

\setupcolors[state=start] % Comment this line out to make the example
                          % work in Mark II

\definelayer    [mybg]
                [x=0mm, y=0mm,
                width=\paperwidth, height=\paperheight,
                repeat=yes]
\setlayer       [mybg]
                [hoffset=5cm, voffset=7cm]
                {\externalfigure[sample/hacker.jpg][max]}
%               {\externalfigure[hacker.jpg][max]}
\setupbackgrounds[page][background=mybg]

\starttext

Text without overprinting

\startoverprint
\input tufte
\stopoverprint

Text without overprinting

\page

Text without overprinting

\startoverprint
\input tufte
\stopoverprint

Text without overprinting

\stoptext

-- 
Oliver Heins he...@sopos.org    http://oliverheins.net/
http://blog.overheins.net/     F27A BA8C 1CFB B905 65A8
http://scriptorium-adp.de/     2544 0F07 B675 9A00 D827
1024D/9A00D827 2004-09-24 -- gpg --recv-keys 0x9A00D827
Please avoid sending me Word or PowerPoint attachments:
http://www.gnu.org/philosophy/no-word-attachments.html
___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to