I had the same problem several days ago; Wolfgang answered but I cannot 
remember the mail thread.

It requires a small patch in 
c:\ConTeXt\tex\texmf-context\tex\context\base\regi-ini.lua - see the attachment.

Or maybe it's been patched in the newest ctx minimals.

Note that if you replace reg-ini.lua manually, you'll probably need to delete 
the lua-cache 
(c:\ConTeXt\tex\texmf-cache\luatex-cache\context\f53042fa2e1c106bc7e3383ec8c3a00c
 in my case) directory as well.

Cheers,

Lukas


On Wed, 01 Dec 2010 12:59:45 +0100, Peter Münster <pmli...@free.fr> wrote:

On Wed, Dec 01 2010, Hans Hagen wrote:

support for 8 bit is rather trivial so what is the problem?

Test file:

\enableregime[cp1250]
\starttext
bla
\stoptext


Error:

! LuaTeX error ...text/tex/texmf-context/tex/context/base/regi-ini.lua:100:
  attempt to call global 'translate' (a nil value).

Peter



--
Ing. Lukáš Procházka [mailto:l...@pontex.cz]
Pontex s. r. o.      [mailto:pon...@pontex.cz] [http://www.pontex.cz]
Bezová 1658
147 14 Praha 4

Tel: +420 244 062 238
Fax: +420 244 461 038

Attachment: regi-ini.lua
Description: Binary data

___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to