On 2/9/2016 11:36 AM, Pablo Rodriguez wrote:
Dear list,

I’m afraid there may be a bug in betas from February (including the
latest one from 2016.02.08 15:35):

     \startbuffer[demo]
     <doc>
          <p>Link: <a href="http://a.b/c#d";>http://a.b/c#d</a></p>
     </doc>
     \stopbuffer

     \starttext

     \startxmlsetups xml:initialize
          \xmlsetsetup{#1}{p|doc|a}{xml:*}
          \xmlsetsetup{\xmldocument}{span[@label]}{xml:logo}
     \stopxmlsetups

     \xmlregistersetup{xml:initialize}

     \startxmlsetups xml:doc
          \xmlflush{#1}
     \stopxmlsetups

     \startxmlsetups xml:p
          \xmlflush{#1}\par
     \stopxmlsetups

     \startxmlsetups xml:a
         \mypersonalurl{\xmlflush{#1}}
     \stopxmlsetups

     \def\mypersonalurl#1{\bgroup\tt\goto{%
         \hyphenatedurl{#1}}[url(#1)]\egroup}%
         \unexpanded\def\href#1#2{\goto{#2} [url(#1)]}

     \xmlprocessbuffer{main}{demo}{}

     \stoptext

Output with latest beta:

     Link: http://a.b/c\Ux {23}d

Output with beta from 2016.01.14 09:55;

     Link: http://a.b/c#d

I guess this is a bug. Could anyone else confirm this?

fixed in next beta

-----------------------------------------------------------------
                                          Hans Hagen | PRAGMA ADE
              Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
      tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.com | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------
___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to