On 08/09/2017 11:03 AM, Hans Hagen wrote:
> \startbuffer[test]
> <a>
> <texcode>
> \starttext
>      \ConTeXt\ is awesome!
> \stoptext
> </texcode>
> 
> <xmlcode>
>      <text>
>          <front>
>              ...
>          </front>
>          <body>
>              ...
>          </body>
>      </text>
> </xmlcode>
> </a>
> \stopbuffer
> 
> \startxmlsetups xml:testsetups
>      \xmlsetsetup{\xmldocument}{a/xmlcode}{xml:xmlcode}
>      \xmlsetsetup{\xmldocument}{a/texcode}{xml:texcode}
> \stopxmlsetups
> 
> \xmlregistersetup{xml:testsetups}
> 
> \startxmlsetups xml:texcode
>      \xmlprettyprint{#1}{tex}
> \stopxmlsetups
> 
> \startxmlsetups xml:xmlcode
>      \xmlprettyprint{#1}{xml}
> \stopxmlsetups
> 
> \starttext
>      \xmlprocessbuffer{main}{test}{}
> \stoptext

Sorry, Hans, the issue isn’t coloring, but the inclusion of the
<xmlcode> tag.

As far as I know, it should behave as with the <texcode> tag, not
including it.

Many thanks for your help,

Pablo
-- 
http://www.ousia.tk
___________________________________________________________________________________
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net
archive  : https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki     : http://contextgarden.net
___________________________________________________________________________________

Reply via email to