2018-03-05 12:56 GMT+01:00 Mario R. Carro <mca...@threads-srl.com.ar>:
> Hello, I have an UPS Hunnox HNX-650 (http://www.hunnox.com/), but it's not
> quite running yet with NUT. Any hints? Thanks...

I can't open the pcap right now, but, looking at the logs, it seems
that we're speaking the right dialect and using the right (or an
almost right) serial-over-USB implementation: it could be that we're
missing some sort of initialization (maybe a command or some specific
USB call).

>
> Some info:
>
> * lsusb:
>
> Bus 005 Device 003: ID 0001:0000 Fry's Electronics
>
> * usb-devices:
>
> T:  Bus=05 Lev=01 Prnt=01 Port=02 Cnt=02 Dev#=  3 Spd=1.5 MxCh= 0
> D:  Ver= 2.00 Cls=00(>ifc ) Sub=00 Prot=00 MxPS= 8 #Cfgs=  1
> P:  Vendor=0001 ProdID=0000 Rev=01.00
> S:  Product=MEC0003
> C:  #Ifs= 1 Cfg#= 1 Atr=80 MxPwr=100mA
> I:  If#= 0 Alt= 0 #EPs= 2 Cls=03(HID  ) Sub=00 Prot=00 Driver=(none)
>
> * Test using nutdrv_qx -DDDDD in nutdrv_qx.log (attached).
>
> * Test using blazer_usb -DDDDD in blazer_usb.log (attached).
>
> * Capture of successful communications with the UPS using the application
> downloaded from the vendor's site in hunnox2.pcap (attached).
>
> _______________________________________________
> Nut-upsuser mailing list
> Nut-upsuser@lists.alioth.debian.org
> http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nut-upsuser

_______________________________________________
Nut-upsuser mailing list
Nut-upsuser@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/nut-upsuser

Reply via email to