> On Sep 22, 2016, at 9:07 PM, Michael Talbott <mtalb...@lji.org> wrote:

<SNIP!>

> And for giggles, I gunzipped the file and tried it with the unzipped version. 
> Same deal. Any ideas?.. I'm running this as a VM for testing before I put it 
> on bare metal. Could that be the issue or did I miss something critical 
> above? I wish the error message said *something* ;) Any other way of getting 
> some extra verbose output to see where it's dying?

Weird.

One thing you can try is not only to uninstall the zone, but also delete its 
configuration (after exporting it) and then re-create it.

I'm trying to reproduce your bug right now.  I got this:

zonecfg:lx2> export
create -b
set zonepath=/zones/lx2
set brand=lx
set autoboot=false
set ip-type=exclusive
add net
set physical=lx2
add property (name=gateway,value="x.y.z.1")
add property (name=primary,value="true")
add property (name=ips,value="x.y.z.246/24")
end
add attr
set name=dns-domain
set type=string
set value=x.y.z.net
end
add attr
set name=resolvers
set type=string
set value=x.y.z.1
end
add attr
set name=kernel-version
set type=string
set value=2.6.32
end
zonecfg:lx2> exit
# zoneadm list -cv
  ID NAME             STATUS     PATH                           BRAND    IP    
   0 global           running    /                              ipkg     shared
   4 lx1              running    /zones/lx1                     lx       excl  
   - tz2              installed  /zones/tz2                     lipkg    excl  
   - lx0              installed  /zones/lx0                     lx       excl  
   - lx2              configured /zones/lx2                     lx       excl  
# zoneadm -z lx2 install -s /rpool/lx-stuff/joyent-images/centos6.gz 
WARNING: skipping network interface 'lx2': object not found
A ZFS file system has been created for this zone.
# zoneadm list -cv
  ID NAME             STATUS     PATH                           BRAND    IP    
   0 global           running    /                              ipkg     shared
   4 lx1              running    /zones/lx1                     lx       excl  
   - tz2              installed  /zones/tz2                     lipkg    excl  
   - lx0              installed  /zones/lx0                     lx       excl  
   - lx2              installed  /zones/lx2                     lx       excl  
# 


Okay... dumb question:  is "/zones" on your box its own ZFS dataset?

# zfs list | grep /zones
rpool/zones                        8.57G  34.6G    20K  /zones
rpool/zones/lx0                    1.33G  34.6G  1.87G  /zones/lx0
rpool/zones/lx1                    1.86G  34.6G  1.81G  /zones/lx1
rpool/zones/lx2                     787M  34.6G   787M  /zones/lx2
rpool/zones/tz2                    4.62G  34.6G  20.5K  /zones/tz2
rpool/zones/tz2/ROOT               4.62G  34.6G    19K  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-14        2.32M  34.6G  1.31G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-15        2.50M  34.6G  1.24G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-16         100K  34.6G  1.11G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-17        1.89M  34.6G  1.25G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-21        1.89M  34.6G  1.26G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-22        2.55M  34.6G  1.26G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-25        10.4M  34.6G  1.12G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-29          73K  34.6G  1.12G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-30        28.8M  34.6G  1.12G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-31        18.5M  34.6G  1.11G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-32        4.55G  34.6G  1.13G  legacy
rpool/zones/tz2/ROOT/zbe-33        68.5K  34.6G  1.13G  legacy
# 


It should be, and MAYBE that's causing your problem?

Dan

_______________________________________________
OmniOS-discuss mailing list
OmniOS-discuss@lists.omniti.com
http://lists.omniti.com/mailman/listinfo/omnios-discuss

Reply via email to