Bug reported
https://bugs.launchpad.net/evergreen/+bug/1791791

<http://www.avg.com/email-signature?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
Bez
virů. www.avg.com
<http://www.avg.com/email-signature?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
<#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>






---
Mgr. Eva Cerniňáková
cer...@jabok.cz
Tel. +420 211 222 409

Knihovna Jabok
http:/knihovna.jabok.cz
Tel.  +420 211 222 410
Jabok - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická
Salmovská 8, 120 00 Praha 2


2018-09-10 17:54 GMT+02:00 Ben Shum <b...@evergreener.net>:

> Hmm confirmed on my new test server.  I think we should file a bug and
> see what's going on here.  Thanks for the information and testing
> Linda!
>
> -- Ben
> On Sun, Sep 2, 2018 at 11:42 PM Linda Jansova <skolk...@chello.cz> wrote:
> >
> > Hi,
> >
> > accidentally, we have discovered the following pattern:
> >
> > When one uses a link to the bib record which comes from the search
> > results page, the preview does not show up, e.g.:
> >
> > https://spok.jabok.cuni.cz/eg/opac/record/29456?query=
> krizov%C3%A1%20intervence%20%C5%A1patenkov%C3%A1;qtype=
> keyword;locg=1;detail_record_view=0
> >
> > However, when permalink (without all those search parameters) is used,
> > the preview does show up:
> >
> > https://spok.jabok.cuni.cz/eg/opac/record/29456?locg=1
> >
> > I have been trying to verify whether it also occurs in other Evergreen
> > installations. It seems that demo servers
> > (https://wiki.evergreen-ils.org/doku.php?id=community_servers) do not
> > have the previews switched on.
> >
> > So I tried a couple of live systems and have found out that Laurentian
> > probably uses at least 3.1.0 because one can see search terms being
> > highlighted. The Google Books previews rewrite has been introduced in
> > 3.0 (http://docs.evergreen-ils.org/3.0/_public_catalog_2.html), so if
> > Laurentian also uses it (and it is, indeed, the case) it would also use
> > the rewritten code for the previews.
> >
> > It follows the same pattern like the one we have discovered in our
> > system, e.g.:
> >
> > https://laurentian.concat.ca/eg/opac/record/3138661?locg=105 - the
> > preview shows up
> >
> > https://laurentian.concat.ca/eg/opac/record/911755?query=
> boudica;qtype=keyword;locg=105;detail_record_view=1
> > - the preview fails to show up
> >
> > Is there anybody else using Google Books previews? Could you help
> > confirm if it also looks like described above? If so, I would report it
> > as a bug...
> >
> > Thank you!
> >
> > Linda
> >
> > On 08/31/2018 08:47 AM, Linda Jansova wrote:
> > >
> > > Hi,
> > >
> > > We have been trying to set up Google Books Preview in our 3.1.4
> > > installations. We have followed instructions from
> > > http://docs.evergreen-ils.org/reorg/3.1/command_line_admin/_
> customizing_templates.html
> > > – changed ctx.google_books_preview = 0; to ctx.google_books_preview =
> > > 1; in parts/config.tt2 (which – judging by other examples in the same
> > > config file – should be okay).
> > >
> > > When testing whether changed configuration actually changed anything,
> > > we used examples of bib records about which we were sure they had a
> > > preview in Google Books.
> > >
> > > We have also restarted Evergreen (including memcached) but to no avail.
> > >
> > > Is there anything else that needs to be set up (apart from setting
> > > ctx.google_books_preview to 1 instead of 0)? Or anything else we might
> > > have overlooked?
> > >
> > > Thank you for any hints!
> > >
> > > Linda
> > >
> >
>
>
> --
> Benjamin Shum
> Evergreener
>

Reply via email to