Hello Don,

What version of Evergreen are you running?

I believe this to be a bug.  We are on a semi-custom but recent 3.0 and
seeing the same behavior.  The titles are also not showing up in search
suggestions, so maybe that is related, maybe not.  I am going to start
looking into this, and will try to post a bug if these issues seem
unrelated to anything custom we are doing.

Sincerely,
Dan

On Thu, Nov 8, 2018 at 8:07 AM Donald Butterworth <
don.butterwo...@asburyseminary.edu> wrote:

> All,
>
> We are continuing to try to find an answer to this problem. No combination
> of Record Source or 856 $9 seems to make any difference.
>
> This morning I came across an ebook MARC record that had never had its
> copy/item record deleted. Low and behold it DID show up in the Title Browse
> Results display.
>
> So my question now is ... is this a settings issue or is it an Evergreen
> bug?
>
> Don
>
>
> On Wed, Oct 31, 2018 at 2:39 PM Donald Butterworth <
> don.butterwo...@asburyseminary.edu> wrote:
>
>> Hi All,
>>
>> Can someone tell us what checkbox to check to get ebooks to appear in our
>> Title Browse search results?
>>
>> We attach Record Source "oclc" and "ebook" to our bib records when they
>> are imported, but the ebooks are not appearing in the Browse Indexes or in
>> the title count "values". They do appear in all Keyword searches.
>>
>> Thanks!
>>
>> Don
>>
>> --
>> Don Butterworth
>> Collection Management Director /
>> Faculty Associate
>> B.L. Fisher Library
>> Asbury Theological Seminary
>> don.butterwo...@asburyseminary.edu
>> (859) 858-2227
>>
>
>
> --
> Don Butterworth
> Collection Management Director /
> Faculty Associate
> B.L. Fisher Library
> Asbury Theological Seminary
> don.butterwo...@asburyseminary.edu
> (859) 858-2227
>

Reply via email to