Hallo,

thanks for your help but i've fixed this problem. After reinitializing the
luns on san, it was possible to get a block-device, which I can mount.

Thanks
maddin

> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: open-iscsi@googlegroups.com [mailto:[EMAIL PROTECTED]
> Im Auftrag von Konrad Rzeszutek
> Gesendet: Dienstag, 14. Oktober 2008 15:23
> An: open-iscsi@googlegroups.com
> Betreff: Re: iscsi udev problem
> 
> 
> On Tue, Oct 14, 2008 at 11:53:25AM +0200, Mega Mailingliste wrote:
> >
> > Hi dudes,
> >
> > i've got a problem with iscsid (2.0-868) under centos (5.2) and a
> infortrend
> > iscsi san (s12e-r1132-4).
> >
> > After mapping some partitions of a logical volume to our server, I
> can login
> > via iscsiadm to this luns. The problem is that udev (or anything
> else, but I
> > think it's udev) won't make a mapping from /dev/sgx to /dev/sdx, thus
> I
> 
> The sg devices are very different from the sd ones. Or when you say
> mappings are
> you referring to the /sys/block/sdX/device/generic link? (and vice-
> versa)? That is
> the kernel constructing those.
> 
> > can't mount that device. I have no idea why :/
> 
> You can't mount the /dev/sdX device? Or is it that the /dev/sdX don't
> exist but
> only the /dev/sgX show up? Can you provide the 'lsscsi -v' output?
> 
> >
> > Some strange behavior before was, that I've got the same problem on
> another
> > test server, but after some reboots the block-device /dev/sdx exists.
> >
> > Cheers
> > Martin
> >
> >
> >
> >
> 
> 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"open-iscsi" group.
To post to this group, send email to open-iscsi@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/open-iscsi
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to