Evan Broder wrote:
> Mike Christie wrote:
>> Evan Broder wrote:
>>> A group I work with is currently using a Dell Equallogic RAID with
>>> four servers on a dedicated storage network. We've been regularly
>>> experiencing connection errors:
>>>
>>> Dec  8 00:50:36 aperture-science kernel: [1010621.595904]
>>> connection1:0: iscsi: detected conn error (1011)
>>> Dec  8 00:50:37 aperture-science iscsid: Kernel reported iSCSI
>>> connection 1:0 error (1011) state (3)
>>> Dec  8 00:50:39 aperture-science iscsid: Login authentication failed
>>> with target iqn.2001-05.com.equallogic:
>> Are you guys using CHAP at this time?
> 
> Yeah. Our storage network is completely isolated, so we thought about
> trying to disable CHAP, but we couldn't find an option to turn it off in
> the Equallogic config.
> 

It is ok that it is on. I was just asking because it is strange that 
when we try to log back in, we get a authentication error the first tim 
but it looks like we retry again and it works ok, or we misread the 
status and think we are in the middle of a redirect and drop the error 
and log back in ok.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"open-iscsi" group.
To post to this group, send email to open-iscsi@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/open-iscsi
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to