https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=106326

--- Comment #52 from Kevin Brace <kevinbr...@gmx.com> ---
Due to various activities unrelated to OpenChrome development, I will not have
time until Saturday or Sunday to spend time on OpenChrome, but go ahead and
send me the e-mail.


(In reply to sebastien from comment #51)
> (In reply to Kevin Brace from comment #49)
> > Are you saying that VGA is also dead?
> > I am wondering how you got that screen capture picture since it appears to
> > be somewhat similar to the screen of you FP in the picture.
> > 
> > https://lists.freedesktop.org/archives/openchrome-devel/2017-March/003236.
> > html
> > https://lists.freedesktop.org/archives/openchrome-devel/attachments/20170312/
> > de3ef29d/attachment-0002.jpg
> > 
> > sebastien, you mentioned that the computer was not entering standby, but the
> > picture you uploaded appears to be very similar to the above poster's
> > (Thomas Schlichter) picture.
> > 
> > 
> > (In reply to sebastien from comment #48)
> > > 
> > > yes but now it display black screen; xubuntu update cause ?
> HI
> sorry for time, I can not tell you what is happening in English... so I made
> a video dropbox.
> Can I give you a link by email?

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
_______________________________________________
openchrome-devel mailing list
openchrome-devel@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/openchrome-devel

Reply via email to