Hello there, trying to run FreeSwitch, I just got it working but when anyone
connects to OS I'm getting the following errors:

>From FreeSwitch Console:

freeswi...@desktop> 2010-05-11 14:21:51.525111 [ERR]
mod_xml_curl.c:304*Received HTTP error 404 trying to fetch
http://localhost:9000/api/freeswitch-config*
data:
[hostname=desktop&section=directory&tag_name=domain&key_name=name&key_value=192.168.0.171&Event-Name=GENERAL&Core-UUID=358c2422-5d32-11df-baab-b39ad4502342&FreeSWITCH-Hostname=desktop&FreeSWITCH-IPv4=192.168.0.171&FreeSWITCH-IPv6=%3A%3A1&Event-Date-Local=2010-05-11%2014%3A21%3A49&Event-Date-GMT=Tue,%2011%20May%202010%2019%3A21%3A49%20GMT&Event-Date-Timestamp=1273605709849611&Event-Calling-File=mod_voicemail.c&Event-Calling-Function=resolve_id&Event-Calling-Line-Number=1242&action=message-count&key=id&user=xdPCKuP4mQdqNMLD4z3su0w%3D%3D&domain=192.168.0.171]

>From OpenSim Console:

14:28:29 - [FreeSwitchVoice]: FreeSwitchConfigHTTPHandler called with
14:28:29 - [FreeSwitchVoice]: section was
14:28:29 - [FreeSwitchVoice]: FreeSwitchConfigHTTPHandler return
14:28:29 - [BASE HTTP SERVER]: OnRequest() failed with
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an
object
  at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.DoHTTPGruntWork
(System.Collections.Hashtable responsedata,
OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpResponse response) [0x00000]
  at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.HandleContentVerbs
(OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpRequest request,
OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpResponse response) [0x00000]
  at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.HandleHTTPRequest
(OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpRequest request,
OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpResponse response) [0x00000]
  at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.HandleRequest
(OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpRequest request,
OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.OSHttpResponse response) [0x00000]
  at
OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.OnHandleRequestIOThread
(IHttpClientContext context, IHttpRequest request) [0x00000]
  at OpenSim.Framework.Servers.HttpServer.BaseHttpServer.OnRequest
(System.Object source, HttpServer.RequestEventArgs args) [0x00000]

Seems like there is no file on api/freeswitch-config .. I'm running OS at
Ubuntu 10.04, last GIT, FreeSwitch 1.0.6 (from GIT too)

Followed OS instructions for FS but is not working, any idea whats wrong?
Thanks

Regards,
Jorel
_______________________________________________
Opensim-dev mailing list
Opensim-dev@lists.berlios.de
https://lists.berlios.de/mailman/listinfo/opensim-dev

Reply via email to