Η Microsoft κυκλοφόρησε μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 10 Version 1709 (Fall Creators Update) στις 5 Μαρτίου 2018. Η νέα, ενημερωμένη έκδοση (KB4090913) επιδιορθώνει ένα bug που σχετίζεται με ορισμένες συσκευές USB, οι οποίες εμφανίζουν σφάλματα κατά τη σύνδεσή τους στα Windows 10, καθώς και με ορισμένες ενσωματωμένες συσκευές, όπως built-in κάμερες, πληκτρολόγια ή ποντίκια φορητών υπολογιστών.
how-to-change-the-number-of-ta…
Η Microsoft κυκλοφόρησε αρκετές ενημερώσεις κώδικα για την έκδοση 1709 των Windows 10, τον περασμένο Φεβρουάριο. Μία από τις ενημερώσεις αυτές ήταν και η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4074588, η οποία κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου 2018. H συγκεκριμένη έκδοση επιδιόρθωσε έναν σημαντικό αριθμό σφαλμάτων, αλλά εισήγαγε παράλληλα και κάποια επιπλέον bugs. Ένα από τα σφάλματα αυτά επηρέασε ορισμένες USB συσκευές, καθώς και κάποιες ενσωματωμένες, στα PC, συσκευές, που σταμάτησαν να λειτουργούν μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης. Το ζήτημα αυτό προκάλεσε αναστάτωση σε αρκετούς χρήστες των Windows, oι οποίοι έσπευσαν σε σχετικά forums, αναζητώντας λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την ενημέρωση των υπολογιστών τους. Η Microsoft επιβεβαίωσε, εν συνεχεία, την ύπαρξη του σφάλματος, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε: Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, ορισμένες συσκευές USB και ενσωματωμένες συσκευές, όπως built-in κάμερες, πληκτρολόγια ή ποντίκια φορητών υπολογιστών, ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το windows update servicing stack παραλείπει εσφαλμένα να εγκαταστήσει την νεότερη έκδοση ορισμένων κρίσιμων drivers στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση και καταργεί παράλληλα την εγκατάσταση των ήδη ενεργών drivers, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης.
Τη λύση δίνει η ενημερωμένη έκδοση KB4090913
Η Μicrosoft έσπευσε να επιδιορθώσει το πρόβλημα που εισήγαγε το Update KB4074588, κυκλοφορώντας την ενημέρωση KB4090913.  Σύμφωνα με την εταιρία, τo συγκεκριμένο update δεν εισάγει νέες λειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα, επιδιορθώνει μόνο το σφάλμα με τα USB devices που παρουσιάστηκε στην KB4074588, στις 13 Φεβρουαρίου 2018. Η Microsoft σημειώνει ότι η ενημερωμένη έκδοση θα παραδωθεί στους χρήστες μέσω του Windows Update, ενώ χρήστες και διαχειριστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λήψη και από τον ιστότοπο Microsoft Update Catalog. Η εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης εισάγει το λειτουργικό σύστημα στο build 16299.251.
Windows 10 Update Usb
The post KB4090913: Nέα ενημέρωση των Windows 10 επιδιορθώνει ζητήματα συσκευών & USB appeared first on SecNews In Depth IT Security News.


how-to-change-the-number-of-taskbar-icon-flashes-in-windows-10-version-1709-519686-2.jpg


________

Orasi mailing list
για την διαγραφή σας από αυτή την λίστα στείλτε email στην διεύθυνση
orasi-requ...@hostvis.net
και στο θέμα γράψτε unsubscribe

Για να στείλετε ένα μήνυμα και να το διαβάσουν όλοι οι συνδρομητές της λίστας 
στείλτε email στην διεύθυνση
Orasi@hostvis.net

διαβάστε τι συζητά αυτή η λίστα
http://hostvis.net/mailman/listinfo/orasi_hostvis.net

Για το αρχείο της λίστας
http://www.mail-archive.com/orasi@hostvis.net/
Εναλλακτικό αρχείο:
http://hostvis.net/pipermail/orasi_hostvis.net/
παλαιότερο αρχίο (έως 25/06/2011)
http://www.freelists.org/archives/orasi
__________
NVDA δωρεάν αναγνώστης οθόνης ένα πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού
http://www.nvda-project.org/
_____________
Τα ηχογραφημένα βιβλία με φυσική φωνή που ανεβαίνουν στις βιβλιοπροτάσεις 
προσφέρονται από τις βιβλιοθήκες που λειτουργούν οι φορείς των τυφλών
____________

Απαντηση