minicom programı işe yarıyor. Akın Ömeroğlu şu adres<http://www.akinomeroglu.com/2009/08/16/konsoldan-sms-gondermek/>te anlatmış. Ben kullandım. Bir kaç püf noktasını ben belirteyim: - Yazıda bir yerde sanırım yanlışlıkla minicom yerine miniterm demiş. Kafanızı karıştırmasın. - Tüm mesajları görmek için yazılan komutta "all" yerine "ALL" yazmak gerekiyor. - Bir de ben minicom'un yardım tuşlarını keşfedene kadar biraz zaman geçmişti. :) Yardım için Ctrl A-Z tuşlanması gerektiği yazıyor. Bunun anlamı şuymuş: Ctrl tuşuyla A tuşuna beraber bas, ardından z tuşuna bas. Böyle yapınca minicom programından nasıl çıkılacağının yolunu da yardım menüsünde görüyorsunuz. Ben süreçe KILL komutu verip yaptım, ta ki yardım tuş kombinasyonlarının anlamını öğrenene kadar. ;)
29 Ocak 2010 00:12 tarihinde mahmut bilgen <[email protected]> yazdı: > Herkese Selam, > > Pardus 2009 (çekirdek 2.6.31.11-130 ) kullanıyorum. VINN 3G modem > (model:E176G) ile internete bağlanıyorum fakat SMS nasıl atacağımı (benim > bildiğim kota sorgulamanın tek yöntemi bu olduğu için) bir türlü bulamadım. > > Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. > > İyi günler... > -- > Mahmut BİLGEN > > > _______________________________________________ > Pardus-kullanicilari e-posta listesi > Listeden çıkmak için > http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini > kullanın. > Listeye iletmek istediğiniz soruları > [email protected] adresine gönderin. > Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web > sayfasına gidin. > -- Dr. Ferit MAYATÜRK Çanakkale Sahil Sağlık Denetleme Merkezi
_______________________________________________ Pardus-kullanicilari e-posta listesi Listeden çıkmak için http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini kullanın. Listeye iletmek istediğiniz soruları [email protected] e-posta adresine gönderin. Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web sayfasına gidin.
