Merhaba Arkadaşlar, Pardus 2009.2'de wine ile ies4linux kurmayı bir türlü başaramadım. İnternet sayfasından wine'yi indirerek kurdum; yine olmadı. Şöyle bir hata alıyorum. * *Kuruluyor IE 6
Hazırlanıyor Wine Öneki oluşturuluyor* Wine yazılımınız önek kurulumuna sahip değil. Belki de eski bir Wine versiyonu kullanıyorsunuz. En son sürüme güncellemeyi deneyin. * Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim. -- Ahmet AKMAZ Karanlık ebedî değildir. Aydınlık günler için mücadele gerekir.
_______________________________________________ Pardus-kullanicilari e-posta listesi Listeden çıkmak için http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini kullanın. Listeye iletmek istediğiniz soruları [email protected] e-posta adresine gönderin. Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web sayfasına gidin.
