galiba bu, işte asıl öğrenmek istediğim konuyla alakalı, yani Linux dağıtımları zannedersem Gnome un Kde den daha kaliteli olduğunu düşündükleri için değil, gnome daha, herhangi bir yerle ilişkisiz olduğu için.mesela Kde QT ile direkt ve nokia dolaylı yoldan ilişkili.galiba bu yuzden tercih ediliyor.asıl konuya dönecek olursak Linux un hep herhangi bir şirkete bağlı olmayan ciddi alternatifleri olmalı değil mi?
________________________________ From: Husrev <[email protected]> To: [email protected] Sent: Sat, 2 October, 2010 20:07:43 Subject: Re: [Pardus-kullanicilari] Yazılım Hakları Konusu ve Pardusumuz 2010/10/2 Blue Berry <[email protected]> gnome ve xfce nin yeter düzeyde bir alternatif olamayacağı kanatindeyim. Birçok kişiye göre de kde, gnome için ciddi bir alternatif değil. En çok kullanılan 3 linux dağıtımı masaüstü ortamı olarak Gnome'u kullanıyor. ilk 5'te sadece bir KDE kullanan var. Flame war başlatmak istemiyorum ama kde gnome'dan çok önde demeniz yeterince uzun süre gnome kullanmamanızdan gibime geliyor. -- Husrev [email protected]
_______________________________________________ Pardus-kullanicilari e-posta listesi Listeden çıkmak için http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini kullanın. Listeye iletmek istediğiniz soruları [email protected] e-posta adresine gönderin. Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web sayfasına gidin.
