2011/3/13 Canberk Demirdelen <[email protected]> > win deki hatadan dolayı yenilemem gerekti. > açılışa grub u eklemem lazım. araştırdım ve nette yazılanların hiç biri işe > yaramadı. > pardus 2011 (32 bit) için grubu tekrar nasıl kuracağım?
Yanlış anlamadıysam windows kurdunuz ve grub silindi. http://www.ozgurlukicin.com/forum/diger/20889/?page=1#post136478 adresinde slarikan şöyle diyor: > 2011 grub unu 2009 cd leri ile grub kurtarırsanız 2011 açılmaz. Enazından > bende açılmadı, denedim anlayacağınız. > > http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:Grub'u_kurtarmak#Grub.'u_elle_kurmak<http://tr.pardus-wiki.org/NASIL:Grub%27u_kurtarmak#Grub.27u_elle_kurmak> > > 2011 dvd si ile linkinde grub u elle kurmak bölümüne göre işlem yapcaksınız > Umarım sorunu çözer. -- İsmail SEZEN Physicist
_______________________________________________ Pardus-kullanicilari e-posta listesi Listeden çıkmak için http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini kullanın. Listeye iletmek istediğiniz soruları [email protected] e-posta adresine gönderin. Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web sayfasına gidin.
