Problemi çözdüm. Bağlantı sağlamak için benim davet etmeyip, bağlanmak isteyen bilgisayarın bağlantı talep etmesi ve benim kabul etmem gerekiyormuş.Şifreyi önceden belirleyip Davet edilmemiş bağlantılara izin vermiş olmam ve kabul etmeden önce sormasını sağlamam bu işlemi bu şekilde yapabilmemi sağladı. Herkese iyi çalışmalar!
03 Haziran 2011 17:31 tarihinde Ferit MAYATÜRK <[email protected]>yazdı: > Windows bir makineden Pardus 2011-32 bit yüklü (güncellemesi tam) makineme > işyerindeki ağdan bağlanmaya çalışıyorum. Ama her defasında bağlantı hiç > sorgusuz reddediliyor. > Güvenlik duvarım kapalı. > Ayarlarda "Davet edilmemiş bağlantılara izin ver" "Bağlantıları kabul > etmeden önce sor" seçenekleri seçili durumda. > Ama bağlantı bir türlü gerçekleşmiyor. > Masaüstü efektleri kapalı. > Port uyumsuzluğu yok (ikisi de aynı portu kullanıyor) > > Eksik yaptığım birşeyler mi var? > > -- > Dr. Ferit MAYATÜRK > Çanakkale Sahil Sağlık Denetleme Merkezi > -- Dr. Ferit MAYATÜRK Çanakkale Sahil Sağlık Denetleme Merkezi
_______________________________________________ Pardus-kullanicilari e-posta listesi Listeden çıkmak için http://liste.pardus.org.tr/mailman/listinfo/pardus-kullanicilari adresini kullanın. Listeye iletmek istediğiniz soruları [email protected] e-posta adresine gönderin. Liste mesajlarında arama yapmak için http://liste.pardus.org.tr/arama web sayfasına gidin.
