ID: 8278
Updated by: sniper
Reported By: [EMAIL PROTECTED]
Old-Status: Feedback
Status: Closed
Bug Type: Compile Failure
Assigned To: 
Comments:

No feedback, not enough info, closed.

--Jani

Previous Comments:
---------------------------------------------------------------------------

[2000-12-18 08:24:33] [EMAIL PROTECTED]
Try doing this:

1. delete config.cache
2. reconfigure 
3. # make clean ; make depend ; make

--Jani

---------------------------------------------------------------------------

[2000-12-15 10:54:30] [EMAIL PROTECTED]
Configuration executed as follows:
  ./configure --enable-track-vars 
              --enable-trans-sid 
              --with-mysql 
              --disable-debug 
              --with-apxs 
              --enable-versioning

It configures ok, but when make is executed this error is given:

main/.libs/libmain.al: object main/.libs/libmain.al(main.lo)
in archive is not object
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: ***[libphp4.la] Error 1
make[1]: Leaving directory `/.../php-4.0.3pl1
make: ***[all-recursive] Error 1

---------------------------------------------------------------------------



ATTENTION! Do NOT reply to this email!
To reply, use the web interface found at http://bugs.php.net/?id=8278&edit=2


-- 
PHP Development Mailing List <http://www.php.net/>
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
To contact the list administrators, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to