ID: 9809
User Update by: [EMAIL PROTECTED]
Old-Status: Open
Status: Closed
Bug Type: *Configuration Issues
Description: Extensions can't be loaded at startup

Ok, a fix has been posted to the developer mailing-list (message from Alexander 
Bokovoy on On Sat, Mar 17, 2001 at 16:51).

So I close myself the bug.
Thanks,

Previous Comments:
---------------------------------------------------------------------------

[2001-03-17 11:48:07] [EMAIL PROTECTED]
Hi!

I'm under Win 98SE, Apache 1.3.19 and php4.0.5-RC1 (from www.php4win.de) as an Apache 
module ("php4apache.dll" or "php4apache-eapi.dll", the problem is the same for both).

It seems that extensions can't be loaded at startup (from the "php.ini" file) because 
their filenames are replaced by.... strange words!

For example if I uncomment the line "extension=php_zlib.dll" and only this one, Apache 
crash and the Apache log shows "PHP Warning:  Unable to load dynamic library 
'C:EasyPHPphpextensionsphp_zlib!'" 
(sometimes the name of the file is also replaced by 'localhost' or '@E').
This was an example, but I can reproduce the problem for each one of the extensions.

It's not related to my "php.ini" file because this one works with the previous version 
of php4.0.5-dev.

Thanks in advance,
Loc

---------------------------------------------------------------------------


Full Bug description available at: http://bugs.php.net/?id=9809


-- 
PHP Development Mailing List <http://www.php.net/>
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
To contact the list administrators, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to