ID: 13166
Updated by: mfischer
Reported By: [EMAIL PROTECTED]
Old Status: Open
Status: Feedback
Bug Type: Compile Failure
Operating System: freebsd 4.3 - stable
PHP Version: 4.0CVS-2001-09-06
New Comment:

Did you try libtool 1.4 (no .1) ?

- Markus

Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2001-09-06 03:07:56] [EMAIL PROTECTED]

yes, i just updated again and reproduced the exact same error. (i updated Zend and 
TSRM as well)

each time i've updated, i do a 'rm configure', then a './buildconf' - and the same 
errors occur during the build.

------------------------------------------------------------------------

[2001-09-06 03:05:22] [EMAIL PROTECTED]

yes, i just updated again and reproduced the exact same error. (i updated Zend and 
TSRM as well)

each time i've updated, i do a 'rm configure', then a './buildconf' - and the same 
errors occur during the build.

------------------------------------------------------------------------

[2001-09-06 02:57:17] [EMAIL PROTECTED]

Was this a fresh checkout?

Derick

------------------------------------------------------------------------

[2001-09-06 02:53:22] [EMAIL PROTECTED]

i downloaded the latest cvs (11:30 pm pacific USA time), and upon trying to compile 
got the following error:

root@isber[/www/php4/php4]% ./buildconf
rebuilding Makefile templates
rebuilding configure
configure.in:124: warning: AC_PROG_LEX invoked multiple times
configure.in:88: error: possibly undefined macro: AC_MSG_RESULT
configure.in:220: error: possibly undefined macro: AC_DEFINE
configure:60877: error: possibly undefined macro: _LT_AC_TRY_DLOPEN_SELF
rebuilding main/php_config.h.in

upon running a ./configure i get the following error:

Configuring Zend
checking for ld used by GCC... /usr/libexec/elf/ld
checking if the linker (/usr/libexec/elf/ld) is GNU ld... yes
checking for BSD-compatible nm... /usr/bin/nm -B
./ltconfig: Can't open ./ltconfig: No such file or directory
configure: error: libtool configure failed

i'm using libtool-1.4.1, automake-1.4.5, autoconf-2.52

------------------------------------------------------------------------



Edit this bug report at http://bugs.php.net/?id=13166&edit=1


-- 
PHP Development Mailing List <http://www.php.net/>
To unsubscribe, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
For additional commands, e-mail: [EMAIL PROTECTED]
To contact the list administrators, e-mail: [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to