Dylan wrote:
> Hi,
> 
> After modifying guessClassName()  in SCA_Helper.php to find my classes
> (which are prefixed with 'class.'), I can finally generate WSDL with ?
> wsdl - kind of.
> 
> I can see that the WSDL has been generated through XDEBUG and
> SCA::logger (see below). However, output of the WSDL is prevented by
> the following error:
> 
> Fatal error: Cannot redeclare class ilSoapUserAdministration in C:
> \xampp\htdocs\ilias4\webservice\soap\classes
> \class.ilSoapUserAdministration.php on line 38
> 
> Without ?wsdl, I see that error clearly. With ?wsdl, I get no WSDL and
> a "junk after document" message with the html of the error message
> table.
> 
> Here's my class definition; the log follows. Appreciate any help!
> 
> """
> include "SCA/SCA.php";
> chdir("c:/xampp/htdocs/ilias4/");
> 
>   /**
>    * Soap user administration methods
>    *
>    * @author Stefan Meyer <[EMAIL PROTECTED]>
>    * @version $Id: class.ilSoapUserAdministration.php 16124 2008-03-01
> 20:55:59Z rkuester $
>    * @service
>    * @binding.soap
>    * @package ilias
>    */
> include_once './webservice/soap/classes/
> class.ilSoapAdministration.php';
> 
> class ilSoapUserAdministration extends        ilSoapAdministration {
> """
> 
> Fatal error: Cannot redeclare class ilSoapUserAdministration
> [  1] Info 25/04/2008 06:03:57::747 ....SCA::initComponent - Entering
> [  2] Info 25/04/2008 06:03:57::748 ....SCA::initComponent - Called
> from C:\xampp\htdocs\ilias4\webservice\soap\classes
> \class.ilSoapUserAdministration.php
> [  3] Info 25/04/2008 06:03:57::749 ....SCA::initComponent -
> $_SERVER['HTTP_HOST'] = localhost
> [  4] Info 25/04/2008 06:03:57::750 ....SCA::initComponent -
> $_SERVER['REQUEST_METHOD'] = GET
> [  5] Info 25/04/2008 06:03:57::751 ....SCA::initComponent -
> $_SERVER['PHP_SELF'] = /htdocs/ilias4/webservice/soap/classes/
> class.ilSoapUserAdministration.php
> [  6] Info 25/04/2008 06:03:57::752 ....SCA::initComponent -
> $_SERVER['REQUEST_URI'] = ///htdocs/ilias4/webservice/soap/classes/
> class.ilSoapUserAdministration.php?wsdl
> [  7] Info 25/04/2008 06:03:57::753 ....SCA::initComponent -
> $_GET['wsdl'] =
> [  8] Info 25/04/2008 06:03:57::967 ....SCA::initComponent - Applying
> tests for a soap binding
> [  9] Info 25/04/2008 06:03:57::970 ....SCA::initComponent - The
> request is a service description request for soap
> [ 10] Info 25/04/2008
> 06:03:57::974 .....SCA_Bindings_soap_ServiceDescriptionGenerator::generate
> - Entering
> [ 11] Info 25/04/2008 06:03:58::
> 35 .....SCA_Bindings_soap_ServiceDescriptionGenerator::generate -
> Exiting having generated wsdl
> [ 12] Info 25/04/2008 06:03:58::
> 36 .....SCA_Bindings_soap_ServiceDescriptionGenerator::generate - The
> wsdl is <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <wsdl:definitions xmlns:tns2="http://ilSoapUserAdministration";
> xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/"; xmlns:soap="http://
> schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/
> XMLSchema-instance" targetNamespace="http://ilSoapUserAdministration";>
> 

Have you tried the solution in this thread 
http://groups.google.co.uk/group/phpsoa/browse_thread/thread/7961ae41ce5b7944


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"phpsoa" group.
To post to this group, send email to phpsoa@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.co.uk/group/phpsoa?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to