I just traced all and this is the result:

It will immediately output this after the post is made:

  http = NIL
  task : 5 ((http @))
  task = (5 (http @))
  http : 5
   _htHead :
    htArg : ("$" "u" "i" "d")
    htArg = uid
    htArg : ("+" "1" "2" "3" "4" "5" "5")
    htArg = 123455
   _htHead = NIL

At this point firefox is waiting for a response but is not getting one,
however after 7.01 minutes (according to firebug) I got the following just
below the above:

   _htSet : ("j" "q" "u" "e" "r" "y" "t" "e" "s" "t") "test"
   _htSet = "test"
   httpHead : "text/plain; charset=utf-8" NIL NIL NIL
    http1 : "text/plain; charset=utf-8" NIL NIL NIL
     httpDate : 733621 15899
      day : 733621 (Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun .)
      day = Tue
      pad : 2 30
      pad = "30"
      tim$ : 15899 T
       pad : 2 4
       pad = "04"
       pad : 2 24
       pad = "24"
       pad : 2 59
       pad = "59"
      tim$ = "04:24:59"
     httpDate = " GMT^M"
    http1 = NIL
   httpHead = "^M"
  http = NIL

As can be seen above the returned result should at least be "Result: ",
however the content in the target <div> gets replaced with nothing.
"jquerytest" is the POST key containing "test" in my case, the JS code now
looks like this:

$(document).ready(function(){
  $(".articles_link").css('cursor', 'pointer').click(function(){
    $.post("@ajaxTest", {jquerytest: "test"}, function(res){
      $(".middle_content").html(res);
    });
  });
});

Apparently the information got through in some way, however it took 7
minutes before things time out and the return result seems to be NIL. Any
ideas, I've got no clue as to what might be going wrong here?

------=_Part_55929_9172484.1222751462068
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

<div dir="ltr"><br>I just traced all and this is the result:<br><br>It will 
immediately output this after the post is made:<br><br>&nbsp; http = 
NIL<br>&nbsp; task : 5 ((http @))<br>&nbsp; task = (5 (http @))<br>&nbsp; http 
: 5<br>&nbsp;&nbsp; _htHead :<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; htArg : (&quot;$&quot; &quot;u&quot; &quot;i&quot; 
&quot;d&quot;)<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; htArg = uid<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; htArg : 
(&quot;+&quot; &quot;1&quot; &quot;2&quot; &quot;3&quot; &quot;4&quot; 
&quot;5&quot; &quot;5&quot;)<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; htArg = 123455<br>
&nbsp;&nbsp; _htHead = NIL<br><br>At this point firefox is waiting for a 
response but is not getting one, however after 7.01 minutes (according to 
firebug) I got the following just below the above:<br><br>&nbsp;&nbsp; _htSet : 
(&quot;j&quot; &quot;q&quot; &quot;u&quot; &quot;e&quot; &quot;r&quot; 
&quot;y&quot; &quot;t&quot; &quot;e&quot; &quot;s&quot; &quot;t&quot;) 
&quot;test&quot;<br>
&nbsp;&nbsp; _htSet = &quot;test&quot;<br>&nbsp;&nbsp; httpHead : 
&quot;text/plain; charset=utf-8&quot; NIL NIL NIL<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; http1 : 
&quot;text/plain; charset=utf-8&quot; NIL NIL NIL<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
httpDate : 733621 15899<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; day : 733621 (Mon Tue 
Wed Thu Fri Sat Sun .)<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; day = Tue<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad 
: 2 30<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad = 
&quot;30&quot;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; tim$ : 15899 
T<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad : 2 
4<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad = 
&quot;04&quot;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad : 2 
24<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad = 
&quot;24&quot;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad : 2 
59<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; pad = &quot;59&quot;<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; tim$ = 
&quot;04:24:59&quot;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; httpDate = &quot; 
GMT^M&quot;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; http1 = NIL<br>&nbsp;&nbsp; httpHead = 
&quot;^M&quot;<br>&nbsp; http = NIL<br><br>As can be seen above the returned 
result should at least be &quot;Result: &quot;, however the content in the 
target &lt;div&gt; gets replaced with nothing. &quot;jquerytest&quot; is the 
POST key containing &quot;test&quot; in my case, the JS code now looks like 
this:<br>
<br>$(document).ready(function(){<br>&nbsp; 
$(&quot;.articles_link&quot;).css(&#39;cursor&#39;, 
&#39;pointer&#39;).click(function(){<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
$.post(&quot;@ajaxTest&quot;, {jquerytest: &quot;test&quot;}, 
function(res){<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
$(&quot;.middle_content&quot;).html(res);<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; });<br>&nbsp; });<br>});<br><br>Apparently the information 
got through in some way, however it took 7 minutes before things time out and 
the return result seems to be NIL. Any ideas, I&#39;ve got no clue as to what 
might be going wrong here?<br>
</div>

------=_Part_55929_9172484.1222751462068--
-- 
UNSUBSCRIBE: mailto:[EMAIL PROTECTED]

Reply via email to