Processing commands for cont...@bugs.debian.org:

> #
> # bts-link upstream status pull for source package eclipse
> # see http://lists.debian.org/debian-devel-announce/2006/05/msg00001.html
> #
> user bts-link-upstr...@lists.alioth.debian.org
Setting user to bts-link-upstr...@lists.alioth.debian.org (was 
bts-link-de...@lists.alioth.debian.org).
> # remote status report for #595282 (http://bugs.debian.org/595282)
> # Bug title: eclipse: Update 3.5.2-5 -> 3.5.2-6 causes Android SDK plugin to 
> stop working
> #  * https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132
> #  * remote status changed: NEW -> ASSIGNED
> forwarded 595282 https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485, 
> merged-upstream: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132
Bug #595282 [eclipse] eclipse: Update 3.5.2-5 -> 3.5.2-6 causes Android SDK 
plugin to stop working
Bug #587657 [eclipse] locally installed plugins aren't loaded
Changed Bug forwarded-to-address to 
'https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485, merged-upstream: 
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132' from 
'https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485'
Changed Bug forwarded-to-address to 
'https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485, merged-upstream: 
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132' from 
'https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485'
> usertags 595282 - status-NEW
Usertags were: status-NEW.
Usertags are now: .
> usertags 595282 + status-ASSIGNED
There were no usertags set.
Usertags are now: status-ASSIGNED.
> # remote status report for #595282 (http://bugs.debian.org/595282)
> # Bug title: eclipse: Update 3.5.2-5 -> 3.5.2-6 causes Android SDK plugin to 
> stop working
> #  * https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132
> #  * remote status changed: NEW -> ASSIGNED
> forwarded 595282 https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=351485, 
> merged-upstream: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304132
Bug #595282 [eclipse] eclipse: Update 3.5.2-5 -> 3.5.2-6 causes Android SDK 
plugin to stop working
Bug #587657 [eclipse] locally installed plugins aren't loaded
Ignoring request to change the forwarded-to-address of bug#595282 to the same 
value
Ignoring request to change the forwarded-to-address of bug#587657 to the same 
value
> usertags 595282 - status-NEW
Usertags were: status-ASSIGNED.
Usertags are now: status-ASSIGNED.
> usertags 595282 + status-ASSIGNED
Usertags were: status-ASSIGNED.
Usertags are now: status-ASSIGNED.
> thanks
Stopping processing here.

Please contact me if you need assistance.
-- 
587657: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=587657
595282: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=595282
Debian Bug Tracking System
Contact ow...@bugs.debian.org with problems

__
This is the maintainer address of Debian's Java team
<http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/pkg-java-maintainers>. 
Please use
debian-j...@lists.debian.org for discussions and questions.

Reply via email to