Your message dated Tue, 02 Jun 2015 21:38:50 -0700
with message-id <26074904.kfR2omnWMK@myrada>
and subject line qt-gstreamer: Missing entry in symbols file: 
_ZN5QGlib5Value3setIPKcEEvRKT_
has caused the Debian Bug report #627690,
regarding qt-gstreamer: Missing entry in symbols file: 
_ZN5QGlib5Value3setIPKcEEvRKT_
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact ow...@bugs.debian.org
immediately.)


-- 
627690: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=627690
Debian Bug Tracking System
Contact ow...@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: qt-gstreamer
Version: 0.10.1-2
Severity: normal
Tags: patch
User: ubuntu-de...@lists.ubuntu.com
Usertags: origin-ubuntu oneiric ubuntu-patch

In Ubuntu, the attached patch was applied to achieve the following:

  * libqtglib-2.0-0.symbols: Add missing symbol.


I have verified that the symbol also appears when building on Debian sid.
Thanks for considering the patch.
diff -Nru qt-gstreamer-0.10.1/debian/libqtglib-2.0-0.symbols qt-gstreamer-0.10.1/debian/libqtglib-2.0-0.symbols
--- qt-gstreamer-0.10.1/debian/libqtglib-2.0-0.symbols	2011-04-10 11:59:59.000000000 +0200
+++ qt-gstreamer-0.10.1/debian/libqtglib-2.0-0.symbols	2011-05-23 12:39:32.000000000 +0200
@@ -33,6 +33,7 @@
  _ZN5QGlib5Value19registerValueVTableENS_4TypeERKNS_11ValueVTableE@Base 0.10.1
  (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setI10QByteArrayEEvRKT_@Base 0.10.1
  (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setI7QStringEEvRKT_@Base 0.10.1
+ (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setIPKcEEvRKT_@Base 0.10.1
  (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setIbEEvRKT_@Base 0.10.1
  (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setIcEEvRKT_@Base 0.10.1
  (optional=templinst)_ZN5QGlib5Value3setIdEEvRKT_@Base 0.10.1

--- End Message ---
--- Begin Message ---
I believe the symbols files are now working correctly.

so hopefully this is now fixed.

Diane

--- End Message ---
_______________________________________________
pkg-kde-extras mailing list
pkg-kde-extras@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/cgi-bin/mailman/listinfo/pkg-kde-extras

Reply via email to