tags 580113 unreproducible
severity 580113 important
thanks

I too am not able to reproduce this problem. I have no issue using pulse as 
the
audio output driver with latest mplayer.

Setting this bug to important as well since more than one user was not
able to reproduce the bug, and also since this issue, although it is a major
issue if the bug indeed exists, does not make mplayer useless. There is more
than one audio output driver that mplayer supports.

If you have reportbug installed, please post the output of
'reportbug --template mplayer'.

On Monday 03 May 2010 14:30:22 Alexander Hofbauer wrote:
> > Any chance to check with other PA-enabled clients to verify our PA
> > installation? (like vlc with the pulseaudio modules)
> 
> Just tried vlc with vlc-plugin-pulse:
> 
> ---------------
> pulse audio output: No. of Audio Channels: 2
> pulse audio output debug: Pulse mainloop started
> pulse audio output debug: Pulse stream connected
> pulse audio output debug: Pulse initialized successfully
> pulse audio output debug: Buffer metrics: maxlength=141120, tlength=42336,
>  prebuf=35280, minreq=7056 pulse audio output debug: Using sample spec
>  'float32le 2ch 44100Hz', channel map 'front-left,front-right'. pulse audio
>  output debug: Connected to device
>  alsa_output.pci-0000_00_1b.0.analog-stereo (0, not suspended). main audio
>  output debug: using audio output module "pulse"
> pulse audio output debug: Pulse stream started
> ---------------
> 
> 
> I think this means that pulseaudio is working correctly here.
> 

-- 
Regards,
Andres Mejia



_______________________________________________
pkg-multimedia-maintainers mailing list
pkg-multimedia-maintainers@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/mailman/listinfo/pkg-multimedia-maintainers

Reply via email to