so, I found the issue, that was just a matter of not adding strings for the 
latest 
wxwidgets-3.1.0
version

in the script named FindwxWidgets.cmake

add the line containing "31" in several places 



foreach(LIB net odbc xml)
      find_library(WX_${LIB}${_DBG}
        NAMES
  wxbase31${_UCD}${_DBG}_${LIB}
        wxbase30${_UCD}${_DBG}_${LIB}
        wxbase29${_UCD}${_DBG}_${LIB}
        wxbase28${_UCD}${_DBG}_${LIB}
        
        
I am evaluating PLplot for a C++ project concerning 1D axis and 2D map plots 
and I have to say I am impressed so far:

1) easy to use, build a basic SVG output in a couple of hours
2) so far the SVG output looks good
3) WxWidgets and QT drivers
4) etc

-Pedro
  ----- Original Message ----- 
  From: Laurent Berger 
  To: plplot-de...@lists.sourceforge.net 
  Sent: Saturday, September 17, 2016 3:12 AM
  Subject: Re: [Plplot-devel] build with wxWidgets, Visual Studio


  Hi Pedro,

  I am using vs2013 and plplot (from github) with wxwidgets and I haven't got 
any problem. I think you should update findwxwidgets.cmake from 
https://sourceforge.net/p/plplot/plplot/ci/master/tree/cmake/modules/FindwxWidgets.cmake
 (see 
https://sourceforge.net/p/plplot/plplot/ci/5b9dd303b50061c8ed3a9f149aea4b2a6817eece/log/?path=/cmake/modules/FindwxWidgets.cmake)

  May be you should clone plplot version but it is a develloper version.


  I hope it will solve your problem.


  Laurent




  Le 17/09/2016 à 07:43, Pedro Vicente a écrit :

    Hi
    I am trying to build PLPlot with the wxWidgets driver , and I get some 
errors

    https://sourceforge.net/p/plplot/wiki/WxWidgets/

    This is for 
    wxwidgets-3.1.0
    Visual Studio 2015

    I used 

    cmake ".." -G "Visual Studio 14" -DPL_DOUBLE:BOOL=ON -DBUILD_TEST:BOOL=ON 
-DCMAKE_CONFIGURATION_TYPES:STRING="Debug" -DCMAKE_BUILD_TYPE:STRING="Debug" 
-DBUILD_SHARED_LIBS:BOOL=OFF -DSTATIC_RUNTIME:BOOL=ON -DPLD_wxwidgets:BOOL=ON 
-DwxWidgets_ROOT_DIR=%WXWIN% -DwxWidgets_LIB_DIR=%WXWIN%/lib/vc_lib 
-DwxWidgets_CONFIGURATION=mswud -DENABLE_MIX_CXX=ON 
-DwxWidgets_EXCLUDE_COMMON_LIBRARIES:BOOL=OFF


    The wxwidgets Cmake output is

    -- wxWidgets_FOUND           : FALSE
    -- wxWidgets_INCLUDE_DIRS    : 
M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/mswud;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/include
    -- wxWidgets_LIBRARY_DIRS    :
    -- wxWidgets_LIBRARIES       : 
M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxpngd.lib;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxtiffd.lib;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxjp
    
egd.lib;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxzlibd.lib;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxregexud.lib;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/wxexpatd.lib;winmm;comct
    l32;rpcrt4;wsock32
    -- wxWidgets_CXX_FLAGS       :
    -- wxWidgets_USE_FILE        : UsewxWidgets
    -- WARNING: wxWidgets or its libraries not found so setting all wxwidgets 
devices to OFF.
    -- WARNING: PLD_wxwidgets is OFF so setting ENABLE_wxwidgets to OFF.
    -- WARNING: ENABLE_wxwidgets is OFF so setting all wxwidgets devices to OFF.

    It seems some libraries are found, and these 2 lines here

    -- wxWidgets_INCLUDE_DIRS    : 
M:/wx/wxwidgets-3.1.0/lib/vc_lib/mswud;M:/wx/wxwidgets-3.1.0/include
    -- wxWidgets_LIBRARY_DIRS    :

    seem to be mixed up.

    How could  I debug the  PLPlot supplied Cmake script, "FindwxWidgets.cmake"?

    thanks
    -Pedro


    ----------------------
    Pedro Vicente
    pedro.vice...@space-research.org
    http://www.space-research.org/





     

------------------------------------------------------------------------------

     

_______________________________________________
Plplot-devel mailing list
plplot-de...@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/plplot-devel




------------------------------------------------------------------------------


  ------------------------------------------------------------------------------



------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Plplot-devel mailing list
  plplot-de...@lists.sourceforge.net
  https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/plplot-devel
------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Plplot-general mailing list
Plplot-general@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/plplot-general

Reply via email to