Eric Albach wrote:
> 
> I've been having minor errors doing a schematic to PCB update while using
> diodes, LEDs and bridges.  For some reason I always get errors such as:
> 
> ERRORS: 2 macros can not be executed:
> -------------------------------------------------------------------------
> Macro 1: New Node
> Add node D1-1 to net NetR1_1
> Error: Node not found
> 
> Macro 2: New Node
> Add node D1-2 to net NetD1_2
> Error: Node not found
> 
> Using the default Protel libraries (sch: Miscellaneous Devices.lib and pcb:
> Miscellaneous.lib) will not work.
> The syncronizer appears to not like using A or K in the schematic diode pin
> name and the PCB pad designator.
> The only way I can get it to work is to change A and K to 1 and 2 on the PCB
> library part.
> 
> I would prefer to use the more descriptive names (A , K , AC1 , AC2 etc.)
> Is there a way to make this work or does the default Protel PCB library have a
> mistake on every diode, LED and bridge?

You should be able to use A and K (or other alphanumerics) as pin
numbers on both schematic and PCB - but remember that the pin _numbers_
on the schematic must match the pin numbers on the PCB.  The pin _names_
on the schematic don't matter.

-- 
Peter Bennett
TRIUMF
4004 Wesbrook Mall, Vancouver, BC, Canada      
GPS and NMEA info and programs: 
http://vancouver-webpages.com/peter/index.html


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to