It shows up for me, as 12th (last) record when sorted by date (the default?) -- 
clicking date again reverses the sort, so it shows
up as the first one, dated 2001/04/26.

Oh, maybe you were looking at the discussion threads? ... go to Database, then choose 
Bug List.  If you're already signed in to
Yahoo, Ian's link below should take you there.

-----Original Message-----
From: Susan Scott [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Friday, April 27, 2001 5:17 AM
To: 'Protel EDA Forum'
Subject: Re: [PEDA] Legend string problem (to Ian)


Ian,I signed up with yahoogroups and protel users. The last entry in the bug
list seems to be one about 'arc 0 to 0 behavior'. I am unable to find your
entry about legend string. Can you or anyone help me out here?
TIA.
Susan



-----Original Message-----
From: Ian Wilson [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, April 26, 2001 19:16
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] Legend string problem

<snipL

This has been added to the bug database accessible at:
http://groups.yahoo.com/group/protel-users/database?method=reportRows&tbl=1



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to