Thanks Andy

With or without it running. BTW, this has happend on two different machines.

Regards
Ken


-----Original Message-----
From: Andy Gulliver [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Monday, April 30, 2001 9:17 AM
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] Possible Protel & Win2K conflict.


I can open the management window, and browse OK on my P99SE/Win2k system -
is there any specific action that causes the problem?  Is it with or without
P99SE actually running?

Regards

Andy Gulliver

> -----Original Message-----
> From: Ken Henrich [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: 30 April 2001 13:42
> To: Protel EDA Forum
> Subject: [PEDA] Possible Protel & Win2K conflict.
>
>
> Re:    Protel 99SE w/ or w/o sp6
>        Windows 2000 pro
>
> Hi:
>
> I have found that when Protel is installed on a Win 2k machine, "MY
> COMPUTER"/"MANAGE" stops working. It causes a message that one of
> the files
> is missing. Furthermore, many of the Windows 2K resource kit also stop
> working. Removing Protel and restoring the registry fixes the problem.
>
> Has anyone else seen this? Does anyone know how to fix it?
>
> Regards
> Ken




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to