FYI
I worked on it all day and finally found the problem.(1 day late on
delivery)

In this revision of the board I added a slot in the middle of the board.  I
remembered an email from this group some time ago that said something like
put a through hole on each end of the slot and then draw lines on the
perimeter of the slot.  So this is what I did, however I used lines on
multilayer figuring they would also work as keepouts and prevent routing in
the slot.

I discovered that the multilayer lines were preventing the autorouter from
routing and when changed to a mechanical layer the router would work like
normal..  Hmmm - a bug?

Regards,
Gary Allbee
Alta Industrial Automation Ltd
www.aialtd.com

----- Original Message -----
From: G. Allbee <[EMAIL PROTECTED]>
To: Protel EDA Forum <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Tuesday, September 11, 2001 8:24 AM
Subject: [PEDA] Autorouting Problems - need help.


> I have copied a data base from a previous design, revised the schematic
and
> layout but now I went to autoroute and it will not route.  It runs a few
of
> the first tests and normally comes up with a window to optimize the
routing
> grid but I dont even get that - it just doesnt route - it looks like it
> optimizes the net connections and thats it.
>
> I am running 99SE on a 1.3G AMD with 256M RAM and I have verified other
> databases do autoroute. Seems to be just a problem with this database and
I
> havent changed anything from the previous revision - and yes my top and
> bottom layers are turned on.  I have done about 20 board designs now and
> this is the first time I have seen this.
>
> Any tips would be apreciated.
>
> Regards,
> Gary Allbee
> Alta Industrial Automation Ltd
> www.aialtd.com
>
>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to