You remember correctly, this does not work for me either (just tried it),
sorry for the misleading info.

-----Original Message-----
From: Dwight Harm [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Friday, 14 December 2001 6:23 PM
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] Connection (ratsnest) color (was: How to change
Netlist lines back to solid lines?)


Setting this color (Options | Colors | Connections) has no effect on my
system (99SEsp6).  I seem to recall a discussion about this some time ago,
and no one got it to work.
So, Tom -- does this actually work for you?

Dwight.

-----Original Message-----
From: [EMAIL PROTECTED] [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, December 13, 2001 8:08 AM

While I have set this parameter, it seems that new netlist loading will
still see the new connections use a default grey color which is not the
color I have set. Has anyone else seen this? Possibly a bug?

-----Original Message-----
From: Thomas [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, December 13, 2001 12:02 AM

Right click in a free of the PCB work space, select Options/Colors/ from the
pop up menu, then click in the coloured box next to "Connections".

Tom.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to