Sounds like a "WinDoze" problem.
Sean James
PCB Designer
Telecast Fiber Systems, Inc.
102 Grove Street
Worcester, MA 01605
(TEL) 508.754.4858 x33
(FAX) 413.541.6170

----- Original Message -----
From: "Brooks,Bill" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, January 11, 2002 1:53 PM
Subject: [PEDA] Weird Problems with Protel -!!!


> I have had some unusual problems with Protel before but this one takes the
> cake. I open a schematic from our server directory, Protel 99SE sp6 tells
me
> that the schematic is an unknown file type....
> First thing I thought... oh yea... must be a corrupt file... So I open
> Protel 98 and the file opens just fine.... hmmm
> Go back to 99SE SP6 and yup... it still doesn't open the file.... hmmmm
> Okay... check the setup of the program.... Lo and behold.... the Schematic
> Servers are not installed.... well they were Last night when I logged
off...
> Hmmm... Check licenses.... No license for schematic in the window...
what's
> up with that? You think it decided to drop them due to a conflict?
> We have about 8 licenses here...
>
> - Bill Brooks
>
> P.S. I called Altium(Protel) and tried to get a Tech Support person to
help
> me... all I got was a recording... and they will get to my message
> eventually...
>
>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to