I've had this problem before also with many posts to this forum. The best
single action to speed things up was to change the polygon repour to
"never". I've done other things with rules and optimizing the computer but
this seems to be the biggest problem.

----- Original Message -----
From: "Adeel Malik" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Saturday, August 24, 2002 8:58 AM
Subject: [PEDA] Slow Performance of Protel 99SE


> Hi All,
>          I have P-3 with 256MB RAM and quite a lot of space on Hard Disk
but
> still sometimes the Protel seems to be crawling rather than running when
the
> Net Count or component count exceeds 2000. I also perform "Compact After
> Close" option when exiting. Can someone give me generic guidelines as to
how
> to increase the performance of Portel 99SE.
> Regards,
> Adeel Malik
>
>
>
> ************************************************************************
> * Tracking #: 42AB61E38B690F459CD0D517F3829712A681FFCB
> *
> ************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to