Hey Rob,
I presume it's because there is no non-copper layers in the drop down box in
the interactive routing window, so it then automatically changes you to the
first cu layer... top!
Annoys the hell out of me too, and unfortunately is not a new fault so don't
expect a fix!

Ed

-----Original Message-----
From: Rob Young [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, 12 September 2002 5:02 a.m.
To: Protel EDA Forum
Subject: [PEDA] Possible Bug?


I am wondering if any of you can replicate this:

Start placing a series of track segments on Mech 1.
While in the process of placing track, hit the "TAB" key to change the track
width on the fly.
Upon changing the width and closing the track dialog box, you are no longer
placing track on Mech 1 but on the Top signal layer.

A little annoying, but something that I have worked around for awhile now.

Can anyone confirm that this is repeatable in DXP as well?

Rob



************************************************************************
* Tracking #: 268E5D077F143241A06F5904E73E5840122EC4D7
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to