One instance where this fails is on a symbol with multiple component names.
The schematic library keeps a list of component names assigned to a symbol.
The 'update' process apparently only looks at the first component name in
the list.  If your schematic symbol has a different component name at the
top of its list, then it will not be updated.  (Even if both lists are
identical in every other aspect i.e. same members, different order)
There is no way to designate a component name to be first, other than saving
a library in ASCII and use an editor to rearrange the list.

Duane Foster  

-----Original Message-----
From: Daniel Webster [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, October 03, 2002 10:55 AM
To: 'Protel EDA Forum'
Cc: Joe Nucich
Subject: Re: [PEDA] Update Schmatics from




I have a question for all you Protel gurus.

When updating parts on a schematic from the schematic library I have noticed
that sometimes the parts on the schematic will be updated with the desired
symbol changes, but sometimes it does not work. Is this a bug? Is there some
way to ensure that this update function will always work properly ? Has
anyone else noticed this as a problem ?

Thanks for the help !

Daniel Webster
PCB Designer
Northern Airborne Technology
Phone: 250-763-2329 ext. 225









* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to