Anandy,
        Have you checked that you turned on the midlayers in question? I ran
into this problem when I started using extra layers in my libraries, and
that was the solution.

Regards,

Ted

-----Original Message-----
From: Anand Kulkarni [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Wednesday, October 09, 2002 2:57 PM
To: PROTEL USER Group
Subject: [PEDA] question about layer synchronization between PCB and
footprint library


Hi everybody,

I have struggled with this problem for sometime now;
I hope you can help me.

I defined a PCB in Protel with 6 layers.
The layers were named :

top,midlayer1,midlayer2,midlayer29,midlayer30,bottom

by default.

Now I also created a footprint for a xilinx FPGA part with 6 layers in it
and named them the same as above.

Now when I do an update of the PCB from the schematics
only the layers
 top,midlayer1,midlayer2 and bottom 
are  copied form the footprint to the PCB ;
the layers
 midlayer29 and midlayer30 
do not get copied ;

I don't know what is happening ;

I'd greatly appreciate any suggestions

thanks and regards

Anand Kulkarni








____________________________________________________________
Watch a championship game with Elway or McGwire.
Enter Now at http://champions.lycos.com 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to