Ray,
        Try checking the View -> Connections -> Show All menu. You can
have Document Options -> Layers Connections turned on there, but still
have them hidden by the other command.

Dan Enslen

The only reason time exists is so
everything doesn't happen all at once.

-----Original Message-----
From: Ray Mitchell [mailto:[EMAIL PROTECTED] 
Sent: Friday, May 07, 2004 9:29 AM
To: [EMAIL PROTECTED]
Subject: [PEDA] Can't see PCB "Connections"

Hello,

I'm running Protel 99SE SP6 on Windows XP.  On a new PCB I working on
none 
of the net connections show (you know, the stringy little threads
between 
unconnected nets!).  I've gone into Document Options -> Layers and
turned 
everything on, including the Connections.  I've also made sure that the 
color for connections is different from the background color.  Is there 
some other place this might be turned off?

Thanks,
Ray Mitchell

Ray Mitchell
Engineer, Code 2732
SPAWAR Systems Center
San Diego, CA. 92152
(619)553-5344
[EMAIL PROTECTED]  



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to