dcct este ateu si nu stie ce e alea insemne crestine
Dan G
On 1/4/2011 2:11 PM, Gushterul LAIR wrote:
Moise nu suporta insemnele _crestine_?:))) Dumneata stii ce inseamna crestinism, sau ai luat un citat de pe wiki tradus cu Google si ni-l servesti fara apa rece? Crestinismul a aparut DUPA Moise. Ce insemne crestine pe timpul lui Moise visezi? Probabil le-ai vazut tu prin bisericile de pe timpul lui Moise, printre dragonii roz si veveritele albastre de pe pereti. Ia pune manuta pe Google si vezi ce inseamna crestin si de din ce cuvant vine. Apoi poate te lamuresti, asta pana nu ii faci crestini si pe Adam si Eva, doar pentru ca ti se par tie ca sunt in echipa aia care tine cu Dumnezeu.

Eu crestin fundamentalist?

Nu stiu ce fumezi, dar pare marfa de calitate.

Eu am fost neiertator cu incultura. Dai citate in mod eronat, incalcand logica, pe un teren pe care nu esti pregatit sa joci, nici macar ca rezerva, sperand acum ca cineva o sa vina sa iti linga ranile. Eu nu apar Biserica, care comparat cu tine este mai aproape de realitate, n-am vazut nici un ateu care sa se mentina la o linie acceptabila intr-o discutie cu un teolog. Sunt foarte convis ca ateismul din tine este doar o lipsa de cultura si inca iti cauti calea. Esti ca un emokid care cauta atentie pentru ca nu se poate afirma, dar prefera sa fie emo decat sa munceasca pentru a rezolva problema. Mai stai un an prin biblioteci, apoi vino inapoi barbat.

Chestiile alea cu crucea sabiei in mana sunt prea complicate sa le intelegi, nu este ce intelegi tu din citate si de pe Discovery. Pana nu intelegi specia umana, nu poti sa inlaturi norii pusi peste divinitate.

Daca vrei sa pari interesant, citeste o carte nu citatele din ea. Poate le vei intelege altfel.

Tu nu intelegi nici cum functioneaza gravitatia si crezi ca il poti intelege pe Dumnezeu sau sa Il pui intr-un sablon sau sa Il definesti sau sa Il negi? Tu nu iti dai seama ca asta este dovada fundamentala a prostiei?

Hai sa stergem citatele din trecut si incepe altfel discutia, de exemplu cu: "Sunt un om care il cauta pe Dumnezeu...", o sa vezi ca nu mai apar fundamentalistii cu sabia si ramai si in continuare ateu in felul tau.

Gushterul - noul arhitect al ateilor (C)(TM)(R)(OMG)(WTF)(FFS)(ETC)


*From:* DCT Yahoo <office.sunval...@gmail.com>
*To:* protest-ro@yahoogroups.com
*Sent:* Tue, January 4, 2011 9:05:35 PM
*Subject:* [protest-ro] Re: MironositeleUite cum arata un fundamentalist crestin. Exact ca Moise sau ca fundamentalistii islamici. Moise nu suporta insemnele crestine, dvs. nu suportati ideile atee gindite de niste oameni cu o oarecare prestanta, islamistii nu suporta nici macar glumele. Fundamentalistul este gata sa ucida pentru a-si apara "credinta". Fundamentalis(t)mul de orice fel este sponsorizat sub diverse forme. Fundamemtalismul are la baza si "carente educationale" sau anumite "lipsuri". Isi pune bombe sau protesteaza in numele celor care nu vor sa protesteze. Numai un propagandist fundamentalist poate sa creada si sa tremure de frica unor citate care sint doar citate si *NU* reprezinta propaganda. Doar un propagandist feroce, fundamentalist, poate genera o discutie din nimic, cind eu am scris foarte clar si explicit ca "...s i *citez * citeva idei emise de oameni cu greutate, idei care mi-au sarit in ochi la o citire in diagonala rapida ". Libertatea de exprimare nu tebuie ingradita, ea trebuie trebuie sa fie identica de toate partile. Daca eu tolerez insemnele crestine, crestinii trebuie sa tolereze citatele atee. Pe de alta parte eu nu stiam ca protest-ro este o lista eminamente crestina, aparata cu crucea sabiei in mina! Si repet pentru fundamentalistii islamici/crestini/iudei/budisti/samd, mesajul meu nu era o initiere de discutie, erau niste citate pentru cei care vor sa le citeasca. Pentru ca nu pot sa pun ca nesimtitu' doar un link. Singurii crestini neiertatori au fost doi: dicu si sava, sau gusterul arhitect, amindoi fundamentalisti pina in pizele albe. Asa cum am spus fundamentalistii fac propaganda pe bani sub orice forma, pentru orice idee. Asa avem aici fundamentalisti anti BOR si pro BOR de exemplu, fiecare incercind sa le restringa celorlalti dreptul de a se exprima. Metodele similare pina la identice. Ei uita vorba veche "ce tie nu iti place, altuia nu face"! 80% din romani sint ortodocsi si in mod suprinzator nu isi afirma credinta cu caramida in pieptul de arama. O practica asa cum stiu din mosi stramosi. Doar fundamentalistii se manifesta imediat ce se simt atinsi: lui Moise nu ii plac insemnele, lui Dicu nu ii plac citatele atee, lui Cernea nu ii place BOR si lupta contra, lui Sava ii place BOR si lupta pentru, samd. Fundamentalism si fundamentalisti! Din fericire taberele fundamentaliste sint slab reprezentate numeric si intelectual si pe cale de consecinta sint prea putin importante pentru a dauna credintei sau ateismului, care surprinzator in lumea reala coexista fara probleme. Pentru ca orice credincios adevarat stie ca "Dumnezeu i-a creat si pe atei"!
Inca doua fraze.
La cafenele du-te si vezi, discutam dupa.
Prefer 1000 de femei in asternut, decit doar una buna dar si aia gonflabila.


DC? T

Dubito ergo cogito, cogito ergo sum!
Cînd se suie scroafa în pom
Cine tace nu e om.


No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com <http://www.avg.com>
Version: 10.0.1170 / Virus Database: 1435/3358 - Release Date: 01/04/11


Raspunde prin e-mail lui