Hahaha! Cine stie la ce canale bagaboante te uiti crezand ca asta este America. In general, emisiunile sunt de 50 de minute , iar comercialele sunt de 10 minute. Hahaha! Dr Who? La rahatul ala va uitati voi acolo? Cred ca nu m-am uitat niciodata la el. Presupun ca episoadele sunt de 50 de minute. Se dau si aici pe PBS. Presupun ca este bun pentru voi acolo, mai ales daca este si facut de BBC ! dupa cate stiu, pe acolo se cam cade pe spate la auzul numelui BBC. Sa inteleg ca televiziunea americana a facut o treaba buna dezamagindu--te, ca sa nu mai balesti dupa America, Stai acolo pe Dealul Popoului ca stai bine! Hopa! Oi fi poponar si astepti cu nerabdare sa te caute TSA-ul in fund? Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, nu spera sa ti-o traga atunci cand ajungi aici pe v'un aeroport american.
Dan G
On 6/3/2011 6:31 AM, Uplink wrote:

De fiecare data cand uit cum e America, dau drumul la TV si ma uit la un post american de televiziune. La un Commercial TV Station (ultima data m-am uitat pe CBS Action). Cu accent pe "Commercial". Pacat ca intrerup reclamele cu bucati de film... Un episod de 20 de minute se face de-o ora. Daca ar da Doctor Who la voi (un episod are 45 de minute neintrerupt si BBC n-are voie sa dea reclame pe motiv ca ar trebui sa le ajunga taxa TV) cred c-ar dura o zi intreaga (de fapt la un factor de 3x, ar dura 2 ore si 15 minute) - efectiv te fac sa inchiriezi discuri, sa te duci la cinema sau sa-ti platesti "taxa TV" la Netflix.


Asa ca nu balesc dupa America deloc. O fi misto, daca te duci acolo in concediu si n-ai treaba cu statul (desi nu prea e posibil, ca TSA-ul sta la granita sa te caute la propriu si in fund), nu sa locuiesti acolo.

2011/6/2 dan G <d...@ghiocel.com <mailto:d...@ghiocel.com>>  Si tu esti ca arhitecturica, balind sa zbori in America de pe
  dealul popoului?
  Dan G

  On 6/2/2011 10:40 AM, Uplink wrote:

  Cam asa ceva :)

  2011/5/29 Arhitectura <d...@dsclex.ro <mailto:d...@dsclex.ro>>    Si acum iti dai doctoratul cu lucrarea:
    " Alzheimer si Dementa senila la internautii americani" ? :)
    Cu stima,
    Dicu-Sava Cristian
    www.dsclex.ro <http://www.dsclex.ro>
    http://arid.wordpress.comRaspunde prin e-mail lui